ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Фирма Dytron EUROPE s.r.o. – Чехия е създадена през 1992 г. и е специализирана в разработване, производство и сервизно обслужване на съоръжения за заваряване на пластмаси.

Тя e сред най-значимите производители на такава професионална техника в Централна Европа. В световен мащаб фирмата заема челно място не само с постиженията си в техническо отношение, но и със стремежа си да удовлетвори индивидуалните изисквания на всеки клиент, с качеството и бързината на сервизното обслужване.

Първият продукт, с който производителят печели популярност, е заваръчна машина с кръгъл нагревател за полифузна заварка на полипропиленови тръби и фитинги. Този вид поялник, патентован от Dytron s.r.o., остава най-предпочитан и до днес. Предлаганият асортимент непрекъснато се разширява, като се обръща особено внимание на качеството на продуктите и тяхното постоянно усъвършенстване, както и на разработването на нови. Оригинално решение е и звуковата сигнализация Trace Weld. Във фирмата е въведена и се спазва система за управление на качеството и система за опазване на околната среда.

Хидропласт – 10 ООД има удоволствието да бъде официален представител за България на фирма Dytron EUROPE s.r.o. и да предлага на българския пазар продуктите на най-добрия производител на заваръчна техника за пластмаси в Централна Европа.

HP Тrend s.r.o. е чешки производител със седалище в Лудгержовице, близо до Острава. Тя е основана през 1994 г. и в момента е един от най-големите производители в Чехия на пластмасови тръбни системи за топла и студена вода под налягане, централно и подово отопление. Основната продуктова гама се състои от тръби и фитинги с размери от ф 16 до ф 110, като се използва гранулат от реномирани доставчици. Модерните машини в производството заедно със собствената изпитателна лаборатория на компанията и комплексните методи за проверка и сертифициране гарантират високо качество на крайните продукти. Компанията се движи в крак с новите технологии и предлага тръби както от полипропилен тип 3, така и от тип 4. В момента HP Trend s.r.o. изнася по-голяма част от своето производство в множество страни в Европа и по целия свят. Тя е единственият производител на NANO тръби, обогатени с активна антимикробна съставка, която унищожава бактериите и микроорганизмите в питейната вода. В стената на тръбите са вградени NANO частици на базата на среброто, соли на среброто и сребърните органични съединения. Антибактериалният ефект е постоянен и отпада необходимостта от стерилизиране на водата за питейни нужди.