ЗА НАС

Хидропласт – 10 ООД е фирма, специализирана във вноса на полипропиленови тръби и фитинги, заваръчни инструменти за пластмасови тръбни системи и водомери, продукти на водещи производители от Чехия.

Хидропласт – 10 е официален представител за България и вносител на продукцията на чешките производители HP Trend s.r.o. и DYTRON s.r.o.

Нашите производители

HP Trend s.r.o. – производител на полипропиленови тръби и фитинги с надстандартна гаранция от 20 години и експлоатационен срок над 50 години.

Носител е на редица сертификати и отличия за оригиналност и високо качество на материалите, които произвежда. Единствен в цяла Европа осигурява гаранционен срок на полипропиленовите тръби и фитинги от 20 години.

DYTRON EUROPE s.r.o. – производител на професионални ръчни заваръчни инструменти и принадлежности за заваряване на тръби и фитинги от PPR, PEHD, PELD, PB и др. Заваръчните машини са с 2 години гаранция.
Осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Директният внос на материалите осигурява на нашите клиенти гаранция за техния произход при оптимална цена, а наличието на голяма складова база и собствен транспорт – бърза и ефективна доставка до обектите им, както в гр. София, така  и в цялата страна.

Гарантирано качество

Предлаганите от нас продукти се произвеждат по най-модерни технологии с гарантирано високо качество, отговарящо на приетите от Европейската общност стандарти.

Хидропласт-10 ООД  работи и с  надеждни и коректни български производители и предоставя все по-широк асортимент от висококачествени продукти и услуги :

  • Цялостно изграждане на водоснабдителна и канализационна мрежа и отоплителни системи – ППР, ПЕ, ПВЦ тръби и фитинги, спирателна арматура, изолации, инструменти и др.
  • Оборудване за баня, санитария, смесители
  • Бои и лакове
  • Строителни материали
  • Железария
  • Електроматериали
  • Битова химия
  • Стоки за бита

Професионален екип

Годините работа и натрупан опит, преодоляваните трудности и постиганите успехи спомогнаха за изграждането на отговорен и професионален Екип, готов да отговори на всяка потребност на нашите клиенти.

Предимството ни е, че винаги предоставяме качествено и пълно обслужване, започвайки от консултация и изготвяне на оферти, минавайки през последващи продажба на стоки и регулярни  доставки на материали и монтажни дейности,  до осигуряване на гаранционно обслужване, сервизно поддържане и ремонт.

Комплексни услуги

Така, за да осигурим затворен кръг и гарантирано качество на предлаганите от нас стоки, извършваме и серия комплексни услуги: ВиК ремонти, смяна на щрангове, изграждане на водомерни възли, проверка, пломбиране и узаконяване на водомери, монтажни и демонтажни дейности за вашите водомери, баня, тоалетна  и т.н.

Като официален представител на чешката фирма DYTRON s.r.o. осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз за заваръчните машини с марка POLYS.

Нашите постоянни цели са непрекъснато развитие, многообразие от артикули, гъвкава ценова политика и конкурентни цени, гарантирано качество, професионален опит и постоянно повишаване компетентността на служителите ни, защото

Екипът на Хидропласт работи за Вас.